13.5.13

Tine!

Tine vierde feest! Wij deden samen de tafelversiering. Tegen de avond was er op geen enkele tafel nog een jelly bean te vinden, gelukkig zaten de nepvarianten in een glazen potje. De grote kinderen hadden opnieuw het plezier van plasticine ontdekt, maar tot groot verdriet van onze feesteling was ook haar 'zwartje' omgetoverd in een meerkoppig monster...

Voelden we afgelopen weekend spijtig genoeg ook hoe we allen omgetoverd worden in consumptiemonstertjes die moeten meegaan met de stroom. Voor het feest wou ik verschillende kleurige bloemen. Bij de bloemenzaak waar je per pakje kan kiezen en normaal gezien een overvloed aan keuze hebt, was er geen keuze. Enkel (wel gelukkig in een passende kleur) rozen en de laatste pak gerberia's. De winkel stond vol met opgemaakte boeketten en tientallen dezelfde stukjes. Ik was volgens de verkoopster de enige die een opmerking daarover maakte, andere klanten waren er heel blij mee.
Gisterenochtend werd ik voor moederdag verwend door dochterslief. Koffietje met tijdschrift op bed bij het wachten, een schitterend ontbijt aan een prachtig gedekte tafel. Het ontbijt was heerlijk! Ze hadden wel wat moeten improviseren.... Bij de plaatselijke bakker konden ze geen ontbijtkoeken meer kopen, hij had nagenoeg alles verwerkt in ontbijtpakketten die aan huis werden afgeleverd.
Dochterslief zijn creatief en ze hebben dat fantastisch opgelost. Ik heb mijn vingers erbij afgelikt.

3 opmerkingen:

 1. Happy birthday to Tine...
  Hip hip hurra...four!

  Congrats,
  Ariane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. thanks Ariane,
  tine is the daughter of my sister
  and we celebrate her first communion

  greatings, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, I see... sorry, my Dutch is very bad... Congrats to your niece :)
   And, dear Inge, is the first communion in age of 6?

   Greatings,
   Ariane

   Verwijderen